• 1402/09/01 - 09:24
هفته کتاب و کتاب خوانی

مراسم گرامیداشت هفته کتاب و کتابخوانی و تقدیر از کتابداران محترم دانشگاه علوم پزشکی قم

هقته کتاب

این جلسه که با حضور جناب آقای دکتر عالی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و جناب آقای دکتر مهدی محمدی رئیس انجمن کتابداری استان قم برگزار گردید. جناب آقای دکتر عالی به اهمیت کتاب و کتابخوانی اشاره کردند و به حمایت هر چه بیشتر از کتابداران عزیز تاکید نمودند و فرمودند در راستای تجهیز منابع و کتب کتابخانه های دانشگاه از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد و پیشنهاد دادند که اقبال بیشتری به کتاب های ترویج سبک زندگی اسلامی و ایرانی و کتاب های مهارتی و عمومی صورت پذیرد.

جناب آقای دکتر مهدی محمدی نیز در این جلسه توصیه های علمی، اخلاقی و حرفه ای ارزشمندی را در راستای ارائه خدمات هر چه بهتر در کتابخانه ها به کتابداران گوشزد نمودند.

در پایان از تلاشهای ارزشمند کتابداران عزیز با اهدای هدیه و لوح سپاس تقدیر به عمل آمد.

• گروه خبری :