• 1402/09/01 - 09:59

نود و یکمین جلسه شورای انتشارات دانشگاه

1. نودٌ و یکمین جلسه شورای انتشارات دانشگاه   آبانماه 1402

سه شنبه: 08/16/ 1402 / شروع جلسه : 13/30  عصر / مکان : سالن جلسات معاونت تحقیقات و فناوری

دستور جلسه:

1. بررسی داوری کتاب « غربالگری و تشخیص سرطان پستان » ترجمه و گردآوری سرکار خانم دکتر مژده بهادرزاده عضو محترم هیات علمی دانشگاه.
      2. بررسی راه کارهای موجود برای ایجاد تحول در زمینه افزایش نشر کتب مورد نیاز
      3. بررسی پیشنهاد تشکیل هسته های مرکزی آموزشی در دانشکده ها برای نشر کتب دانشگاهی مورد نیاز

مصوبات:

1. کتاب « غربالگری و تشخیص سرطان پستان » ترجمه و گردآوری سرکار خانم دکتر مژده بهادرزاده عضو محترم هیات علمی دانشگاه مطرح گردید
    2. مقرر گردید در خصوص چگونگی مراحل چاپ کتب( تالیفی و ترجمه) برای اعضای محترم هیات علمی دانشگاه، کارگاهی با همین عنوان برگزار گردد.
    3. پیشنهاد طرح شده برای تشکیل هسته های مرکزی آموزشی نشر کتب دانشگاهی مورد نیاز دانشکده ها ، مورد توافق اعضای محترم شورا  قرار گرفت و مقرر گردید اقدامات لازم در این زمینه انجام پذیرد.